Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nesztek, liberomológusok: Rola
  2008-01-19 01:00:16, szombat
 
  Nesztek, liberomológusok: Roland gyilkosa nem volt szegény, "kirekesztett" vagy "szegregált"
2008-01-18. 11:17


A fentiek alapján nyilvánvaló, hogy a cigánynak teljesen mindegy, milyen körülmények között, hogyan él, marad, ami mindig is volt: civilizálatlan, antiszociális, ösztöneinek és primer érzelmeinek kontroll nélkül engedelmeskedő félmajom. Ebben az esetben is minden lehetőség adott volt, hogy a többségi társadalom legalapvetőbb minimumnormáit betartva értelmes életet élhessen a cigány, de nem ezt választotta.



A közelmúlt cigány vonatkozású (természetesen negatív tartalmú) hírei közt (Patai ,,Ártatlan" Jauzsika, a kis purdé a Blaháról, stb.) is kiemelt helyet foglalt el az iskolatársát agyonverő, antiszociális cigánybűnöző esete.

A némi tapasztalattal rendelkezőknek természetesen nem jelenthetett meglepetést az a tény, hogy az elkövető cigány, a bűncselekmény elkövetési módja, a körülmények jellemzőek a (nem létező) cigánybűnözésre. A teljesség igénye nélkül, ilyen az esetleges (vagy inkább vélt) sérelemre történő indokolatlan mértékű reakció, a kontroll teljes hiánya, a teljesen felesleges mértékű brutalitás, a túlerő alkalmazása, stb.

Az esettel kapcsolatban azonban fontosnak tartom felhívni a figyelmet egy körülményre, amely nem kap elég hangsúlyt. A cigányfajvédő média, a különböző liberális ,,értelmiségiek" és természetesen tezsvíreik képviseltét ellátó cigány semmirekellők kedvenc siráma, hogy a cigányság azért van nyomorult helyzetben, azért képtelen beilleszkedni, mert a többségi társadalom előítéletei, elutasítása, stb. eleve lehetetlenné teszik a beilleszkedést, nem kapnak munkát, nagy a szegínység és így tovább. (Ennek egyik abszurd példája volt jó néhány éve, amikor a Héber Rádióban egy cigánybűnöző jeremiádáit kellett végighallgatni, mely szerint nem lehet úgy megjavulni, ha folyton bezárják az embert...)

Az iskolatársát meggyilkoló tetves szakközépiskolába járt, életkorából kiindulva vélhetőleg az érettségi előtt állt. A kirekesztő magyar társadalomban, úgy tűnik, semmi nem akadályozta meg, hogy a magyarokkal egy iskolába járjon, s mivel nyilván többé-kevésbe sikeresen végezte tanulmányait, a rasszista tanárok sem gördítettek akadályokat elé. (Más kérdés persze, hogy régi cigány szokás a pedagógusok, orvosok, ügyintézők fenyegetése és bántalmazása, ha valami nem az ő primitív elképzeléseik szerint alakul...)

Az általa közzétett képekről világosan kitűnik, a szegínységre sem igen lehet fogni ,,hátrányos" helyzetét. A tipikus cigány ízlésnek megfelelő, ,,divatos" (értsd: harsogóan ízléstelen, de drága) cuccokban virít, szórakozóhelyekre jár.

A szegíny kirekesztett roma még sportolhatott is, ökölvívó volt, állítólag ígéretes tehetség. Az edzéseken azonban vélhetőleg nem arra tanították, hogy 60 kilós, gyengébb, kiszolgáltatottabb társait verje agyon hordába tömörülve.

A fentiek alapján nyilvánvaló, hogy a cigánynak teljesen mindegy, milyen körülmények között, hogyan él, marad, ami mindig is volt: civilizálatlan, antiszociális, ösztöneinek és primer érzelmeinek kontroll nélkül engedelmeskedő félmajom. Ebben az esetben is minden lehetőség adott volt, hogy a többségi társadalom legalapvetőbb minimumnormáit betartva értelmes életet élhessen a cigány, de nem ezt választotta.

Hozzáteszem: a végeredmény szempontjából ugyan teljesen mindegy, hogy genetikailag kódolt, vagy kialakult az általánosan tapasztalható viselkedésük, de a fenti esemény is a genetikailag meghatározott, társadalmi életre alkalmatlan, megjavulni képtelen, alacsonyabb létforma tényét támasztja alá.

Dr. K.


http://kuruc.info/r/1/20292/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: cigánybűnözésre, liberomológusok, engedelmeskedő, civilizálatlan, rendelkezőknek, végighallgatni, tapasztalattal, beilleszkedést, minimumnormáit, értelmiségiek, tapasztalható, antiszociális, természetesen, legalapvetőbb, cigányfajvédő, meghatározott, szempontjából, elképzeléseik, semmirekellők, sportolhatott, bűncselekmény, beilleszkedni, társadalomban, genetikailag, iskolatársát, viselkedésük, cigánybűnöző, kapcsolatban, szegínységre, lehetetlenné, kirekesztett, indokolatlan, bántalmazása, jelenthetett, tanulmányait, választotta, fentiek alapján, cigánynak teljesen, többségi társadalom, közelmúlt cigány, iskolatársát agyonverő, némi tapasztalattal, elkövető cigány, bűncselekmény elkövetési, körülmények jellemzőek, teljesség igénye, kontroll teljes, teljesen felesleges, túlerő alkalmazása, esettel kapcsolatban, cigányfajvédő média, különböző liberális, Héber Rádióban,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Neked tudnod kell  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Mindig jusson idő nevetni  George Byron - Ahogy itt jár -...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  s immár én is felragyogva, ért...  Alvó cicák  Hogy lehet megtartani  Png nő  Erdőn  Facebookon kaptam Annuska bar...  Adakozás  Boldog születésnapot a ma ünne...  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Png virág  Facebookon kaptam  Png kislány  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Tavaszi kép  Egy hatékony szolga  s immár én is felragyogva, ért...  Nevem  Varga János Veniam - Fontos sz...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Bertolt Brecht -től idézet  Ne kapaszkodj magasabbra,  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Png virág  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Alázat  Ne kapaszkodj magasabbra,  Nevem  Sokan azt tartják  Alázat  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Alázat  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  A sors  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Png fotel  Hazára minden embernek szükség...  Paul David Tripp Április 19  Fekete-erdő desszert  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Neked tudnod kell  Alázat  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Szívem  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Png lepke  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Szívem  Png kutya  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Kellemes délutánt kívánok  Adakozás  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Kellemes délutánt kívánok  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Kerüld el az evangélium örömén...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Png nő  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Reménység és erő Krisztustól e...  Nagyon különös  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Alázat 
Bejegyzés Címkék
fentiek alapján, cigánynak teljesen, többségi társadalom, közelmúlt cigány, iskolatársát agyonverő, némi tapasztalattal, elkövető cigány, bűncselekmény elkövetési, körülmények jellemzőek, teljesség igénye, kontroll teljes, teljesen felesleges, túlerő alkalmazása, esettel kapcsolatban, cigányfajvédő média, különböző liberális, cigányság azért, cigánybűnöző jeremiádáit, iskolatársát meggyilkoló, érettségi előtt, kirekesztő magyar, iskolába járjon, rasszista tanárok, általa közzétett, tipikus cigány, szegíny kirekesztett, edzéseken azonban, végeredmény szempontjából, általánosan tapasztalható, fenti esemény, genetikailag meghatározott, cigánybűnözésre, liberomológusok, engedelmeskedő, civilizálatlan, rendelkezőknek, végighallgatni, tapasztalattal, beilleszkedést, minimumnormáit, értelmiségiek, tapasztalható, antiszociális, természetesen, legalapvetőbb, cigányfajvédő, meghatározott, szempontjából, elképzeléseik, semmirekellők, sportolhatott, bűncselekmény, beilleszkedni, társadalomban, genetikailag, iskolatársát, viselkedésük, cigánybűnöző, kapcsolatban, szegínységre, lehetetlenné, kirekesztett, indokolatlan, bántalmazása, jelenthetett, tanulmányait, választotta, körülmények, jeremiádáit, vonatkozású, pedagógusok, előítéletei, végeredmény, elutasítása, meglepetést, képviseltét, hozzáteszem, nyilvánvaló, fenyegetése, ösztöneinek, akadályokat, magyarokkal, akadályozta, körülményre, érzelmeinek, meggyilkoló, életkorából, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1821
  • e Hét: 16051
  • e Hónap: 27162
  • e Év: 180658
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.